Sometimes the most important life lesson are the ones we end up learning the hard way.

Jag kände för att ha en bloggpaus (once in a lifetime) och kanske höll jag pausen lite längre än planerat men nu är jag tillbaka. På riktigt. Frågan är nu om jag ska fortsätta här eller om jag borde byta blogg..
Mycket har hänt och mycket kommer hållas oskrivet så you guys have to live with that. Det som iaf borde nämnas är att jag för tre veckor sen började studera hemma i Finland igen och att jag åter igen har flyttat (denna gång till internatet) samt att jag har börjat på med fotboll igen.
 
Veckan som har passerat har varit intressant. Mitt livs första mattest har sprungits. Jag har tränat som en galning. Americanska pannkakor har blivit gjorda och många te koppar har blivit druckna. Igår var det fredag och skoldagen kändes segare än vanligt. Kvällen bestod av äkta fredagsmys med familjen. Pizzabak, let's dance och welcome to sweden. Pizzorna blev sjukt goda. 
Idag har jag varit produktiv. Jag började dagen med att dra till Vasa för att inhandla ett par fotbollskor. Det blev ett par av förra säsongens adidas skor som jag dessutom fick för ett förmånligt pris. Hemma har jag jonglera med boll, tvättat och hängt tvätt, städat, tappat mormors glasskål i golvet och tittat flera avsnitt av gossipgirl. 
Nu sitter jag här. 
 
Är det konstigt om jag nämner att tanken om att vara utbyteselev i Bryssel 1 år har grundats? 
 
     
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback