Frusna själar

Hej! Året börjar entra sig sitt slut. För tillfället sitter jag hemma efter att ha uträttat några ärenden såsom att ta passfoto och handla mat med mamma. Har spenderat de senaste dagarna i Pörtom. Vi har mest tittat på sena filmer som kommit på tv4, ätit julmat i massor, druckit glögg, badat julbastu, tagit långa sovmornar, varit ut på glöggfest och mogen dans, promenerat i solskenet med mera. Blir att åka dit imorgon på kvällen igen. Nyåret tänker vi fira i Harrström, vilket jag länge har sett fram emot.

Jag måste ju även tillkännage att jag fick många fina julklappar, klappar valda med omtanke och hjärta. Julen är visst rolig, men nu känns det bara skönt att den snart är över.





It is the most beautiful time of the year



Jullovet har varit riktigt underbart hittills. Tommy kom upp till Tärnaby i torsdags på eftermiddagen så att vi tillsammans kunde åka ner till umeå på fredag och därifrån ta färjan över till Vasa. Vi startade vår färd runt 10:30 så att vi kunde julshoppa i umeå förrän vi steg på båten. På lördag morgon drog jag iväg på julfest och fick då träffa många saknade vänner. På kvällen tittade vi mest gamla disney-klassiker och lade oss rätt tidigt. På söndag for jag, pappa, Tommy och vår hund Sandy för att hämta årets julgran ur farfars skogskift. På kvällen stod jag och Tommy för pepparkaksbakning. Igår (måndag) tog vi en shoppingdag i Vasa samt en date med Daniella och Felicia. På kvällen kom Tina över och då pyntade vi granen. Ikväll blir det julmat hos fina farmor och farfar. 

Tillbakablick - lillajul

Första december veckan börjar redan närma sig sitt slut. Veckan har mest bestått av regn och slask så nu håller jag tummarna för ett vintrigare väder.
 
Helgen innan denna (den s.k lillajulen som är en tradition i Finland) var speciellt rolig, ja för då fick jag besök av Tommy som kom hit till Tärnaby under torsdags kvällen. Vi åt god hemlagad mat alla dagar (undanfall vår tacofredag), hade julstämning med glögg och pepparkakor, besökte Hemavans julmarknad, handlade julklappar, tittade serie och bara njöt av varandras sällskap. 
Glad att du finns.