Seven billions smiles and yours is my favorite

På fredag kom Tommy över och spenderade helgen med mig. Kortfattat så tittade vi väl mest film men för att vara lite effektivare under lördagen så for vi och bowlade till Cinema bowling samt till Motornet och Tesses café för världens godaste pizza och efterrätt. På måndag morgon drog vi idrottare iväg till Piispala på läger (mån-ons). Det kändes ju för bra för att vara sant då jag fick träna igen. Dagarna bestod av träningspass, lite skola och föreläsningar. För min del blev det en lång promenad, simning, vattenlöpning och fotboll. Tommy kom över samma onsdag då jag kom hem för att umgås lite.
 
Jag visade upp min hals idag, det såg inte alls bra ut så då fick jag en remiss till laboratoriet för blodprov, leverprov och svalgprov. Jag får troligtvis svar imorgon på eftermiddagen men det blir ändå att ligga hemma några dagar under täcket och kurera sig. Igen. Då man äntligen trodde att man hade blivit frisk..
 
 

Alla prinsessor dansar inte

Dethär med att ständigt vara sjuk... Jag har varit riktigt trött och förkyld i en fyra veckors tid så jag belslöt mig att checka upp det. I måndags tog jag blodprov och svalgprov. Redan dagen efter fick jag svar på mitt blodprov som löd positiv körtelfeber. Då det blev det ytterligare ett besök till labbet för ett leverprov. På onsdag morgon får jag samtal från hälsocentralen att också svalprovet visar positivt, provet visade också att jag hade angiina. Jag fick recept på en tio dagars penicillin kur som jag samma dag gick och köpte ut. Deprimerande.
 
Men idag är det fredag. Förutom att skolan gick riktigt seg har kvällen varit riktigt okej. Jag har suttit hemma och kurerat mig i en mysig outfit, under filten och tittat film och så har jag haft tacokväll med mina nära. I onsdags efte skolan var jag till frisöeren för att slinga och klippa håret. Känner mig riktigt nöjd trots att jag kanske känner mig lite ovan med den korta längden.
 
 

Take me back to summer paradise

Förra veckan passerade relativt fort då jag föredrog sängen istället för skolan genom att stanna hemma i tisdags och onsdags. Jag hade knappt någon röst och jag kände mig annars helt sjuk och trött. På fredagen hängde jag med bästa Felicia och Amanda till Vasa för lite shopping. Träffade även Danni och Fella. Efteråt åt vi god mat vid spices. De begav sig vidare och min fina Tommy kom efter mig och så begav vi oss till Pörtom. Spenderade kvällen på bästa vis med film och mys. På lördag gjorde vi väl inget speciellt, badade bastu och slöade, jag kände mig rätt sjuk ändå. På kvällen drog vi till Vörå.