Från dagens träning

 
 

Can't help falling in love

Imorgon kommer världens bästa Tommy över till Tärnaby. Som jag har längtat att få umgås med dig.
 
 

Glögg, pepparkakor och myspysbelys

Dagarna här består till största delen av träning och skidåkning. Vid några tillfällen även lite skola (jag läser på distans). Idag tog jag sovmorgon, söndagen till ära. Jag steg upp vid klockan 11, åt lunch, tvättade kläder, käkat pepparkakor och druckit några koppar kaffe på det. Min sambo drog iväg på eget idag och henne kommer jag träffa först efter julen. Inte roligt att bo själv i en lägenhet alla gånger... Nåja, igår hade jag ett slalompass från klockan 9 till klockan 12. Jag tvättade kläder, vallade mina skidor, spinningcyklade i en timme och drack glögg. 
 
Glöggdrickandet inledde jag på fredag till idol som gick på tv. Förutom det inledde jag även julmusik-spelandet. Åh snart är julen här! December närmar sig med storm steg.
 
 

Tillbaka blickar

Jag hade en grymt rolig helg för två veckor sedan som jag nu tänkte ta och berätta om. Jag begav mig till Tommy då på fredag (31.10). Vår plan med en lugn hemmakväll ersattes med en kväll vid Låschen bestående av musik och ölspel. På lördag förmiddag begav vi oss + M och R till Molpe för att röja upp vid deras sommarstuga. På kvällen var jag i Vasa på fotbollsavslutning som bestod av mat och bastu+simning vid Radison. Maten var otroligt god! Efteråt blev det utgång till Ollis. Jag hade en sjukt rolig kväll och vid stängningsdags traskade jag och Tommy oss till A:s lägenhet där också A och N skulle ta natten. Söndagen var inte särskilt händelserik, dricka vatten, titta simpson och läsa på prov. Under kvällens lopp begav vi oss till Vörå för att ta natten där. 
 
 
 
Den följande veckan gick riktigt tungt framåt då jag hade tre återstående prov kvar (skrev sex stycken sammanlagt). Tur då att T kom över onsdag och fredag samt att fina vänner överraskade med kladdkaka på torsdag kväll.  
 
 

Med vinden i ryggen

Jag är medveten om att bloggen har varit ouppdaterad på ett bra tag. Så ifall någon utav er har missat det så har jag flyttat till Svergie igen. Samma härliga plats som sist, Tärnaby. Flytten ägde rum i lördags och färden tog runt 8 och en halv timme. På söndag förmiddag begav sig pappa och lillasyster sig hem igen och jag lämnade här. Jag tog mitt första slalom pass samma dag vilket var en oslagbar känsla. Jätte roligt att få stå på skidor och träna igen efter den långa sjuka perioden jag har haft. 
 
Idag har jag haft min första skoldag bestående av två lektioner, samt så har jag varit ut på en joggingtur och ska senare ikväll besöka gymmet och eventuellt gå på en vallningskurs.