Nights like this leads to love like ours

Efter en veckas uppehåll passar jag på att skriva ett par rader. Veckan som har passerat har varit riktigt toppen! Backen öppnades här i Tärnaby på måndagen och vi har därför fått nytt schema. Mina dagar består nuförtiden av ; slalomträning i backen varannan förmiddag och eftermiddag, två till tre lektioner eller eget arbete och på kvällen gympass eller träning i bollhallen. Kanske jag blir lite för bortskämd med dagar bestående av träning, träning och träning? Jag älskar tärnaby. Jag brinner verkligen för slalom, det är här jag hör hemma.
 
Fredagen till ära blir det lussbulle bak med C,F,M och L. 
 
 

ipad owner

Tack för ''leksaken'', Tärnaby folkhögskola :)
 
 
 

Mama told me not to waste my life. She said spread your wings my little butterfly

Jag storm tvivs här i Tärnaby.
På fredag ska jag iväg på en veckas slalomläger. Sen räcker det med läger för min del och förhoppningsvis har de fått slalombacken i skick här i Tärnaby.
 
Lite om de senaste dagarna: idag har jag tentat bort tyska provet. Jag verkligen tokläste både idag och igår så provet var en lätt match. Kroppen är öm efter de 2 senaste veckorna av träning så jag tog ''vilodag'' idag. Jag har promenerat och stretchat. Senare ikväll ska jag göra min träningsuppsats i modersmål klar, gå på vallnings kurs kl 18, tvätta kläder och ta itu med egna skidor inför lägret. 
I förrgår (måndag) drog jag iväg på ett joggpass på 30 min och hade på kvällen ett 1h 15 min gympass. 
Igår (tisdag) drog jag iväg på en likadan joggingtur och hade på kvällen ett 1h gympass. Fokus på frivändningar och lyft. Skippade istället bollhallsträningen som alla andra ytterligare drog på. 

Piste.
 

Fina Tärnaby

 
 

In your arms

Gårdagen var effektiv trots att jag var ledig från skolan. Jag fixade mina skidor, tvättade kläder, diskade, cyklade till butiken och ramlade på tillbaka vägen osv. Kväll/natten spenderades med Clara och Fredrick. Vi åt frukt doppat i choklad, drack glögg och tittade på världens finaste film. Titanic. Jag är en riktig filmlipare, satt och snyftade mesta delen av filmen som pågick till 2 på natten.
 
Vaknade upp en 10 tiden idag och då var de flesta påväg till Hemavan på lite egen träning i backen. Men här sitter jag. Att träna i snöstrorm och regn som vädret består av idag var inget för mig (se bild nedanför). Jag har istället städat mitt kök som var helt kaotiskt. Så blir det då man bor många tillsammans och ingen som städar. Men jag har också suttit vid tvn och följt med slalom tävlingen i Levi. Nu så småningom ska jag börja på med mitt läxberg av långmatte och engelska. Här behövs lite choklad. Eller mat snarare. Kanske jag borde börja på med det istället.
 
Ha det bäst.
 
 
 

Ha en bra farsdag pappa ♥

 

Everything that downs me makes me wanna fly

Hallå folket! Nu bor jag i Svergie. Wow. Jag flyttade in på mitt internats rum igår, jag har shoppat tillbehör och mat, ätit pizza, presenterats till lite alla möjliga och redan packat nästa resväska, imorgon beger vi oss nämligen till Gällivare uppe i Svergie på slalomläger. Det kommer att bli hur skoj som helst! Känner mig samtidigt lite nervös då jag senast stod på skidor i Mars. 
 
 
Mitt rum. Det är inte för stort och inte heller för litet. Det ser kanske litet ut på bild men det beror på att mitt klädskåp som ses från sidan (bredvid fönstret) ser ut som en vägg från vinkeln jag tog bilden. Småningom kommer även krokar, tavlor och nya gardiner upp, allt så att det ska bli lite mer personligt och ''eget''
 
 

I'm yelling timber

Helgen har bestått av mycket skratt och roligheter men också av tårar och avsked.
Fredagen spenderades med mina fina tjejjer på avskeds middag som jag bjöd på och resten av helgen spenderades då med Axel. Jag tog vara på varje minut. För övrigt så är allt ännu opackat tills flytten som är på fredag. Skrämmande.
 
 
About today:
Dagen började i Vasa hos Mehiläinen på knäkontroll och sen for jag och daddy på en liten shoppingrunda. Ett par maffiga polyver skor blev inhandlade. Inte de finaste och så men de duger riktigt bra åt mig. Sådana man kommer att älska då -30 grader drar in. 
P.Original/Polyver Manufacturer
 
I skolan har jag sen skrivit matte prov som jag innerligt hoppas på att jag blir godkänd i. Jag förstod så mycket som .. nada. Sen har jag bara haft två riktiga lektioner. Kvällen till all ära har jag bara tagit det lugnt. Tittat film, ätit chips och inspirerat mig genom att titta på massor av slalombilder från i vinter. Här näst ska jag ta och börja läsa till fysik provet som är på kommande. Livet leker.