En veckas antibiotika kur

Idag har jag inte mått särskilt bra alls. Skippade att fara till skolan och drog istället kl 10 till hvc där jag fick antibiotikarecept mot min öroninflammation. Hemma sov jag ytterligare någon timme innan jag for till skolan och skrev modersmålsprovet. Svårt som attan men vi får hoppas att det går vägen. Såhär på kvällskvisten har jag knarkat sängen, druckit varmt och tittat tv. Imorgon kommer iaf mina fina vänner över och piggar upp mig! Tänk att detta är sista helgen i Finland innan jag drar iväg på utbyte i Svergie.. Inte konstigt att jag sover oroligt. Nästa vecka ska jag packa ner mitt pick och pack och helt och hållet flytta dit. Tiden har gått så fort!
 
 

You make my heart smile

Nu borde jag egentligen sitta och tokläsa till modersmålprovet jag har på torsdag och börja på med min distanstyska som lämnat på slarv med. Istället så tänkte jag att jag skulle informera er lite om min helg.
 
På fredagen for jag till Axel. Kvällen spenderades senare i Jeppo med V, C, O & F. Trötta kom vi sen hem runt en 3-4 tiden på natten. Lördagen sov vi nästan bort, mot kvällen blev det iaf Jeppo revyn. Efter revyn körde vi runt lite och sen drog vi vidare mot Jeppis på skräpmat. Söndagen blev lite av en exkurssions- dag. Först till Jeppo, där Conny och Axel klyvde ved och jag och Victoria tog det lungt. Då vedklyvandet var färdigt åt vi hemlagad pizza, hämtade upp F och drog iväg till Purmo. Vägarna därifrån har jag ingen aning om men det blev en hel del körande. Vi var iaf till en villa som var Connys farbrors (?) och därefter skulle killarna ha lite traktor utrustning som köptes i närheten. Tillbaka i Socklot igen hann killarna vara i verkstan någon halvtimme och sen fick Conny lov till att köra mig till busstationen i Nykarleby så att jag kunde ta 18:50- bussen hem till Vörå.
 
Kort och gott, en riktigt bra helg.'
 
      
 

Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.

Hejsan folket. Jag tänkte att jag skulle slänga in några rader (läs; många) nu då jag har tid. 
Helgen spenderades hos Axel och med vännerna. Lördagen så var vi på en filmvisning av en konstnär i Nykarleby, senare på kvällen bar det av till bla Jakobstad och Mysinge och Jeppo kämppä. Jag hade det riktigt roligt, träffade  människor man inte sett på länge. Söndagen tog vi det helt lungt och jag tog 15- bussen hem. Då började jag packa inför Piispala lägret och sen då jag tröttnat for jag på en kort 5 kms joggingtur med lillasyster. 
 
Piispala lägret:
21.10 måndag: Bussen startade kl 8.00 och då väntade en två timmars bussfärd innan vi var framme i Piispala. Jag bodde ihop med Felicia och Amanda och vi hade det riktigt roligt. Jag hade två tränings pass och så var jag på en fotbolls föreläsning. NYHET: Jag tränade fotboll för första gången efter operationen. Wow. Känslan var obeskrivlig... Det var så himla roligt! Aldrig sovit så gott efteråt.
 
22.10 tisdag: Steg upp tidigt, åt frukost, tränade fotboll ( med stora framsteg enligt tränaren ) gjorde läxor, var på rörllighets/styrke träning, åt mat och var på kvällsprogram.
 
23.10 onsdag : Tränade fotboll med pojkarna då resten av fotbolls tjejjerna begett sig på skolfotboll i Vörå. Det gick riktigt bra det också, jag hade ju mina övningar som jag kunde utföra för mig själv medan de höll på med annat. Sen var det att packa ner allt i väskorna, äta och bege sig hemåt.
 
Kort och gott kan man säga att det var ett riktigt bra läger som gärna kunde ha pågått några dagar till.
 
Men storyn slutar inte där. Då vi kommit hem till Vörå var det från och an om jag tillfälligt skulle prova på att bo på internatet. Till slut blev det så ändå, kvällen bestod då av lite tittade av Pretty little liars med Amanda och Felicia och så var vi till lägenheten och hälsade på Sonja och Matilda. Tyska prov läsning ägnades kvällen också till. Sov där och gick till skolan följande dag (idag). Där sätter vi punkt.

Mobilbloggning

Oj tjosan vilken uppdatering. Höstlovet har flytit på riktigt bra. Hade skoldagar måndag & tisdag och har då varit ledig sedan dess. Tisdags kvällen bestod av tjejjsnack och kaffe hos Johanna. På onsdagen kom Axel över. Idag for vi hem till honom. Ganska snart därpå blev vi hämtade av N & S och for iväg till Kokkola. Nu ska vi vidare till J:stad och checka läget där.

What does the fox say?

Läsarna sjuker i takten med temperaturen. Inte konstigt då min uppdatering inte är den bästa.. ;)
Mitt liv flyter och på. Dagarna börjar närma sig Svergie. Om en månad denna tid sitter jag antagligen på mitt internatsrum i Svergie och packar upp mina grejjer jag har med mig. Spännande.
Det kom annars på tal här hemma att kanske en ny dator borde inskaffas till mig. Jag skulle allt här i världen vilja byta ut min tröga lilla mot en ny, snabb och bättre. Nåväl, vi får se hur det blir. 
 
Borde ikväll (egentligen) börja på med min tyskauppsats och med att läsa till ett förhör vi har imorgon. Jag känner mig dock allt för trött och sliten och skulle allra helst bara krypa ner under täcket och läsa en ny favoritbok jag lånat idag. 
 
 

Vila i frid ♥

Vår gamle och trogne hund Athena gick bort idag.. Sorgsen stämning i luften, saknad ! :(
 
 
 

Jagad av vargar

På morgonsidan före skolan var jag på en lång och skön joggintur i skogen och efter skolan var jag på rörlighets träning. Rörlighet är väl inte min starkaste sida (fuskar jo hej lite med stretchingen) men joggingturen var riktigt bra. I luften doftade det blöt skog vilket borde vara en av mina favorit dofter och det var inge kallt alls som det annars brukar vara. Filisoferande är det ju också detdär joggandet. Jag hann tänka på allt och lite till medan jag är ute. 
 
Imorgon hoppar jag på med 17:05 bussen till Nykarleby för att hälsa på min Socklot kille. Saknat honom massor. 
 
 

Hello October.