People with tattoos are way more fun to see naken.

Har varit på sjukt bra humör hela veckan. Jag har mest gått runt skrattandes och sjungit (falskt).
Modersmålsförhöret jag skrev igår tror jag gick vägen och min slalomåkning har verkligen börjat forma sig till det bättre under veckan. Också gymrundorna har varit grymma. Jag älskar verkligen att träna.
Go fit or go home. 
 
Imorgon ska jag iväg på tävling. Taggad till tusen! Nu jävlar kör vi så det ryker.
(Dessutom jag som startar som etta.) Spännande.
 
      
       Tumme upp för livet.

Hating me won't make you pretty

Tro inte att jag har struntat i bloggen. Jag har verkligen suttit med tomma sid-inlägg men har då inte fått några vettiga meningar nerklottrade. 
 
Lite kort och gott om 2014 so long; Bra start på det nya året tillsammans med vänner. Shoppade upp alla julklapps pengar tillsammans med syster och pojkvän. Återvänt till älskade Tärnaby. Fick nästan en chock av hur kallt det blev om dagarna, då snackar vi om en -27 grader, men också -30. Jag gymmar 6 dagar i veckan och det gör mig riktigt lycklig. Jag har blivit en mer hälsosammare människa. Jag har slutat med godisätande. Jag har börja ta hand om mitt hår (hårinpackning + att jag slutat att föna och platta håret)
Helgens tävlingar i Lycksele gick riktigt dåligt men det blir nya tag kommande helg i Hassela. Helgen efter blir det tävling här i Tärnaby + att jag och Axel har 1 år tillsammans. Tiden flyger verkligen iväg. Inom en kort framtid så blir jag 17 år och sen kommer sommaren krypandes på en.
 
Så jag mår bra. Det gör jag. 
 
 

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Det blev ingen träning i backen idag då termometern visade på -32. Så gott som hela dagen har då spenderats i skolan. Men på detta vis fick jag klar en uppsats som jag borde ha gjort för fyra veckor sedan. Det kommer alltid något gott med det onda.
 
Nu blir det en gymrunda. Första slalomtävlingarna blir i helgen i Lycksele för min del. Spännande.

 

Harder better faster stronger

 
 

Vad ska man göra när glädjen runnit ur en?

Hej på er där ute! De flesta andra har dragit iväg mot Luleå då det är tävlingar där, men här sitter då jag. Det var ingen skola idag så jag var i backen på förmiddagen och har sen legat på sängen ända fram tills nu. Planen var ju att ta itu med läxorna, men så blev det ju inte.. Jag ska alldeles just traska iväg till vallaboden och fixa mina skidor. Sen äta middag, iväg på en vända till butiken, snacka med älskling och tillsist gymma. Imorgon äntligen sovmorgon!
 
 
 

We all got the spark

Idag blev jag plötsligt sugen på att ta upp bloggen igen. Senast jag bloggade nu var väl före julafton (?) så jag hoppas på att ni är sugna på ett riktigt långt inlägg
 
Mitt jullov har varit ett av de bästa. Om julhelgen behöver jag nog inte säga mer än mat. Nejmen jag fick såklart fina julklappar och tiden spenderades med mina nära och kära. Jag har även varit uppe i Ruka på ett tre dagars slalom läger och kom hem till nyåret. Nyåret spenderades i Forsbyn. Sjukt rolig och minnesvärd kväll. Inga nyårslöften blev sagda men lika bra det, då kan man inte bryta mot några. Så gott som hela lovet spenderas med Axel. Vi firade vår elva månaders dag i torsdast med middag på O'learys och kvällsbio ''hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann''. Samma natt drog vi hem till mig. Fredagen och lördagen bestod mest av mys och packning. Söndagsmorgonen var det att ta avsked och så begav jag, min bror och far över till Svergie. Vi kom till Tärnaby på kvällskvisten och tog natten rätt tidigt skulle jag tro. Tidig väckning (idag) och sen iväg till slalombacken för att prova nya skidor. (Jag råkade nämligen ha sönder mina puikka skidor i Ruka) Det blev ett par Fischer. Jag har rännt och tävlat på Atomic så det känns både ovant och konstigt. Men de lär väl duga. Anyway, de drog hem vid en 13 tiden och jag har fått tiden att gå genom att valla skidor, städa efter dem, tittat film och haft legday. Så jävla skönt det var att vara i gymmet igen! Jag skakar i hela kroppen av utmattning. Känslan ♥