Slutresultat

Nå, vad tycks? ;)
 

Påskbakning på G


#Healty

Mixade ihop en smootie till kvällsmål. Yummie! 


Can't hold us


Even though it hurts i can't slow down

Är på så bra humör då solen har skinit hela veckan! Hoppas bara att vädret håller i sig så att det inte kommer mer snö.
Har annars också planer på att köpa en ny bikini. Ångest. Blå? Svart? Gul? Orange? Grön? ..
 

It's simple: you complete me

Har haft en galet kul helg !
I fredast så var jag på en riktigt rolig tjejkväll i oravais. Senare mot natten blev jag kidnappad av Axel så sov där då jo. Sen på lördagen efter en solig promenad så kom conny och vicki efter mig och axel så drog vi till jepo. Då vi hade varit där ett tag for vi på pizza i nykarleby, där mötte vi Luddi och Jonatahan också så då for vi ut och körde till munsala och pensala med dem. Där någogonstans in nowhere så blev det lindobilkörning på killarnas bana. Det var både roligare och hemskare än vad jag trodde haha! Nåjo bilen fick punktering tillslut så då drog vi vidare till härma för att checka läget där. Yesyes, igår (söndag) så blev det nog bara mys med söt hela dagen :) 
 
 
ja, ungefär så :)

They tell me I'm a danger to myself

Hello peeps!
Har ockuperat Axels dator nu då han är i duschen. Sov här inatt men kvällen spenderades ändå i oravais med mina tjejjer. Hade en riktigt trevlig kväll med en massa skvaller och åt en massa godsaker och sen resten av timmarna spenderades i en varm och skön utomhusbubbelpol, nicenice. Bilder kanske ni får senare i framtiden, who knows.
 


 

 

Now the crazy train is ready to roll!

Friday it is och har ingen aning om vad som kommer att hända idag och ikväll. lol YOLO osv
 

Let the good times roll

...på tal om sommarlängtan
Den har helt sneaky smygit sig på mig och attackerat mig. Jag är fast helt enkelt, jag vill ha sommar nu!

 

Hey sweetie, well I need you here tonight

Back on track. Gårkvällen spenderades med en Agatha Christie-bok och fysioteraputen så tid till datorn fanns inte. Hos fysioteraputen fick jag en massa basicövningar till knät som jag ska göra innan operationen (balansbräde, gå på tå, sträck på knät osv.) Märker redan resultat, kan ju gå hur bra som helst! Yesyes, Tove ligger hemma med möjligtvis spysjuka?, hyyii. Har inge tid för att insjukna tycker jag. Hoppas nu inte det är något långvarigt bara.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komsikomsi sommar!
 

Varför använda en trång gaderob?

Fick en plötslig impuls om att städa gaderoben. Har tömt alla hyllorna så nu ligger allt i ett enda stort bombnedslag på sängen. Jag visste inte ens att jag hade såhär mycket kläder.. yesyes, jag kommer säkert hitta en hel del kläder som inte används som skall bort och resten så ska tillbaka på rätt plats igen. Hyllorna ska även putsas med medel o sånt. Bara att sätta igång då! 
 
(ett såhär btw så har jag olyckligtvis tappat bort min kamerabild överförningssladd så bilderna kan jag inte få till datorn, hittar den ingenstans! fanä)
 
 

It's all because of you

Här sitter en upprymd & glad tjej som har haft ett leende på läpparna så gott som hela dagen. Aa, inget kan förstöra min dag! Knät blir allt bättre för var dag som går och visst skulle det sitta bra med muffings nu också? Tror nästan det blir bakning ikväll då, jag har ju all tid i världen nowadays så. Det skulle inte heller fela om en söt filur som börjar på A och slutar på xel skulle komma över :) (nämen titta andra smilisen på bloggen idag, rekord.) 

super-duper-mega-smile. ha de gött, puss!



Seksikkäin jäbä

Helluöö. Har halkat efter med bloggningen då jag spenderat helgen i Socklot hihi. Kom dit sent på fredagskvällen och kom hem igår (sön) runt 19 tiden. På lördagen blev vi upphämtade av conny och så begav vi oss till Jepo där folket var. Skedde väl inte så mycket där egentligen, frös mest häcken av mig osv. Så kortfattat så har helgen nog bara bestått av mys :) Själv så tycker jag att helgen for minst sagt för snabbt förbi. Har en ny skolvecka framför mig nudå greatgreat.
 

Sakta men säkert

Okej blev några dagars paus med datorn, har inte haft tiden bara.
 
Har fått hur många frågor som helst om vad jag har gjort då jag går på kryckor blahblah, och jag har märkt såhär på efterhand att jag har gett säkert 100 olika svar hahah. Men nu så vet jag hur det står till!
Jag var till ortopeden igår som antog att det antingen var menisken eller korsbanden som var sönder så jag fick en kallelse till magnetröngten som var då idag. (underlig känsla må jag säga, pirr i hela benet och det hade ryckningar av något slag.)
Nåjo, med hjälp av bilderna som skickades till en knä-speciallist så kunde han säga att främre korsbandet är av och det bör då opereras om 4 veckor. Jag skall då fys-träna knät tills dess. Sen efter operationen så ska jag ha kryckorna ytterligare 2-3 veckor och då är vi redan i Maj. Hoho' men är nöjd om det är bra tills sommarlovet iaf..
 
 

This is fucking awesome

  • Åh äntligen klar med bloggen! Hiss/Diss ?
Annars så blir det roadtrip med Axel,Conny och Vicki ikväll då Conny fyllde 18 år idag (: trevligt trevligt. Matteförhöret imorgon går som det går det då..