Bultande hjärtan

Går med alltför
tunna skor i Februari
 
på järnvägsstationen i Karis
av och an och röker..
 

A little party never killed nobody

 
Efter tre alarm runt kl 9 i morse steg jag upp. Jag hade en riktigt bra dröm som jag hela tiden vill fortsätta drömma. Måste ändå medge att jag nu i efterhand inte har någon aning om vad den handlade om. Vädret kändes iaf tråkigt då jag tittade ut genom fönstret. Himlen var grå och små snöflingor hade börjat komma ner från skyn. Ändå kom jag mig ut på en morgonpromenad före frukosten. 
 
Igår efter tre fyra avsnitt av gossipgirl, serien jag i efterhand har börjat nörda, fortsatte jag att titta film som gick på tv långt in på natten tillsammans med mamma. Filmerna var rätt långtråkiga, osammanhängande och konstiga. Efter de långa reklampauserna som tv4 har, hade man nästan glömt vad man tittade på. Men det gick ändå. 
 
För tillfället är jag påväg ut för att kicka lite boll. Sen blir jag illa tvungen att börja ta tag i mina läxor.
Ta tag i mitt liv.
 

Sometimes the most important life lesson are the ones we end up learning the hard way.

Jag kände för att ha en bloggpaus (once in a lifetime) och kanske höll jag pausen lite längre än planerat men nu är jag tillbaka. På riktigt. Frågan är nu om jag ska fortsätta här eller om jag borde byta blogg..
Mycket har hänt och mycket kommer hållas oskrivet så you guys have to live with that. Det som iaf borde nämnas är att jag för tre veckor sen började studera hemma i Finland igen och att jag åter igen har flyttat (denna gång till internatet) samt att jag har börjat på med fotboll igen.
 
Veckan som har passerat har varit intressant. Mitt livs första mattest har sprungits. Jag har tränat som en galning. Americanska pannkakor har blivit gjorda och många te koppar har blivit druckna. Igår var det fredag och skoldagen kändes segare än vanligt. Kvällen bestod av äkta fredagsmys med familjen. Pizzabak, let's dance och welcome to sweden. Pizzorna blev sjukt goda. 
Idag har jag varit produktiv. Jag började dagen med att dra till Vasa för att inhandla ett par fotbollskor. Det blev ett par av förra säsongens adidas skor som jag dessutom fick för ett förmånligt pris. Hemma har jag jonglera med boll, tvättat och hängt tvätt, städat, tappat mormors glasskål i golvet och tittat flera avsnitt av gossipgirl. 
Nu sitter jag här. 
 
Är det konstigt om jag nämner att tanken om att vara utbyteselev i Bryssel 1 år har grundats? 
 
     
 
 
 

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma i Finland igen. Vi stannade en dag extra så därför kom vi hem i natt. Idag har jag då firat min 23 årige syster, träffat släkten på kusiners släktkalas, hängt med bästa Lovisa och öppnat egna paket. Senare ikväll blir det vörå revyn som säkert kommer vara lika bra som tidigare år. Efteråt kommer moster med man och farmor och farfar över. 
 
Jag har haft det så sjukt bra i Tärnaby så det kändes rätt tungt att packa mitt pick och pack och tömma min lägenhet, men inte hänger jag läpp för det. Redan nu på måndag får jag flytta igen. Denna gång till internatet i Vörå.