Fuck vad någon säger. Länge leve vi.

Efter en riktigt långsam skolvecka kom den efterlängtade helgen. Jag hoppade på med bussen mot Vasa i fredags, därifrån kom min Tommy efter mig och så begav vi oss hem till Pörtom. Väl framme åt vi pizza och myste till någon film som gick på tv. 
 
Efter att ha utforskat pörtom med både roadtrip och promenad på lördag var det skönt att gå i en varm bastu och dricka varsin pilsner. Vi åt lite mat, fixade till sig och begav oss till Låchen på förfest. Det blev en hel del matcher av bearpong, skratt och musik. Folk droppade in hela tiden och tillsist kunde vi fylla upp en buss som kunde bege sig till Fagerö. Vi betalade in oss ganska så med detsamma, dansade lite gammeldans i paveljongen och sen gick vi in till pubben. 
 
På söndag var det bara att vila. 
 
 

Hoping you take that jump but don't fear the fall

I måndags började vi på med en ny period och jag kan väl säga som sådan att jag inte gillar läget alls med fulla dagar och inga håltimmar. Jag har under bloggens tystnad haft lite stegring, jag har haft öronvärk och jag har även dragit på mig en sneakers förkylning som inte tänker ge sig. Jag har vid detta lag snart haft den i två veckor. 
 
För två lördagar sen (13.9) hade vi säsongens sista match. Det blev en vinst på 3-0 mot KuRy. Efteråt blev det mat och dricka vid Ollis. Tommy kom sen och plockade upp mig. Vi for till Tesses café och beställde pizza som vi tog med hem till mig. Morgonen där på tog vi en sex kilometers promenad och tittade film.
 
 
På torsdag (18.9) plockade jag två hinkar med bär och så kom mina två bruttor över på en äppelpaj. 
Felicia tog natten här.
 
 
Helgen spenderade jag tillsammans med Tommy. Olyckligtvis fick han feber på lördag, trots det hade vi en riktigt lugn och mysig helg. Även denna helg blev det en runda till Tesses café för mat. Efteråt var vi en snabbis hos Kamis. 
 

Jag tror på ett liv före döden

Hej på er. Jag tänkte att jag skulle upphöra tystnaden för er som kikar hit ändå. Under tiden som har passerat har jag haft två vansinnigt roliga helger. För två fredagar sen hade jag en riktigt rolig kväll i Åminne. Jag drog dit tillsammans med Amanda och Isabella. Minglade runt och umgicks med roliga människor. Måste medge att det måste vara ett av de roligaste jag har varit på.

Bild från puben

Lördagen spenderades i sängen med huvudvärk, en glasskål och big bang theory. Jag fick dock sällskap av Kullas och Amanda för en pizzadate som tillslutninte blev av. Amanda stannade långt in på natten på deeptalk och tee mys.

Söndagen spenderades i Brändö. Tina och Simon flyttade in till sin lägenhet. 

Veckan gick skapligt fort och jag fick ta helg redan på torsdag. Vi hade en så kallad "digitalsjälvstudiedag" under fredagen. Tack och lov läser jag endast tre och en halv kurs denna period så jag hade bara två uppgifter att göra. Jag hoppade på med Tina till Brändö under dagen och spenderade natten där. 


På lördag begav vi oss, jag och Tina, ut på en utforska-Brändö-promenad. Samtidigt fick vi promenera bort paketet glass vi käkat till fyra ph avsnitt kvällen innan. När klockan började närma sig halv fyra kom Tommy.S efter mig och så drog vi på fika till Aschan. Efteråt vek vi in och handlade godsaker och begav oss på bio. 22 Jump street var hur bra som helst. Rekommenderar. Efter att ha käkat popcorn i överflöd begav vi oss till Vörå. Tittade på vörås alla vyer uppifrån hopptornet. 

(Igår) Söndag spelade jag match mot Virkiä i Lapua. En rivstart för min del då jag fick 2x45min speltid. Olyckligtvis hade vi för lite spelare. Förlust.