I got the classy swag, now that's why i get flagged.

Stress. 
Jag blir stressad av att välja. Idag har jag varit ganska rejält stressad för att jag har så himla mycket pågång de kommande dagarna. Ganska irriterande faktiskt, antigen har man hela helgen helt bombaderad med en massa man ska göra/få gjort sen andra helger så är det ingenting som händer? Kan ju inte vara ensam om den synpunkten inte. Så besluongest är väl något jag har. Så i samband med beslutongesten så uppstår stressen. Sen kan man väl bli stressad för mycket annat också,.. som att tex vara försenad till bussen. Man kastar i sig maten, drar på sig kläderna, halft springer till bussen. Antigen hinner man med nöd och näppe eller så missar man den och själva stressen övervandlas till irritation.
 
Blev egentligen tvingad till att blogga ett inlägg med mer text för att det förra inte räknades som ett riktigt inlägg för vissa, haha! Nåjo pratade faktiskt om stress på an av lektionerna på praodagen idag så därför dök stresstemat upp. 
Tack för mig.
 
 
 
 
 

You light up, an another cigarette

Sista praodagen imorgon!
Sen får vi se vad vi hittar på för fredagsbus haha, kanske det blir en sväng till Nykarleby?
 

Catching my breath, letting it go, turning my cheek for the sake of the show

Helt ok praodag. Ganska mycket teori och sånt som de andra dagarna men har även fått spela lite Alias på finska och mangla lakan och kökshanddukar haha. Trött är väl ett ord som beskriver mig rätt bra justnu, dödstrött faktiskt. Men trots det så skall jag ta ut lite mer energi ikväll med att fara på gym. Peace out.
 

Rule number one, is that you gonna have fun

Dagens i bilder. 
 
Morgontrötta tjejjer som började sin dag 8:15


Dagen var astråkig med en massa teori. Smått synd att vi har valt hel fel praoplats.

Sen hade vi ju ledigheten helt 4ever alone i ett klassrum, helt chill.


och så lite energi intag 

Drog till staden och mötte upp Tommy


Sparandet gick åt skogen. Slösade väl upp si sådär 80 euro. fan.


Mötte sen upp Angelica och Sophia och avslutade det hela med fettomat vid mäcken. 

Drink it up and drink some more

Läraren var sjuk så vi fick sluta sådär några timmar för fort igen. Vi blev tillfrågade om att titta en film och skriva vår åsikt om den då som tidsfördrift men kan nu säga såhär att filmen inte var en av de intressantare så vi har mest surfat runt på nätet, druckit choklad och snackat istället. Okej mamma har någon timmes paus snart så då äntligen slipper vi med henne till centrum. Shoppa loss awyeah! Okej inte. Jag ska hålla stadigt i mina pengar medans Hännäs pengar bara rinner ut ur händerna.. eller?
 
 
 

Excuse me, mademoiselle. Do you smoke?

Då var jag där igen,.. oaktiv på bloggen. ehe.
 
Nejmen har varit febrig hela helgen, men envis som jag är så var i lördagst så var jag i backen och tränade normalt med de andra ändå. Borde ju egentligen ha legat i sängen och vilat upp mig, för träningen resulterade med en äcklig hosta och jobbig rinnsnuva som jag blev tvungen att stå ut med på söndagen då jag stannade i stugan.
 
Praon idag på närvårdarlinjenYA så begav jag nog mig ändå på. Kastade in medicin på morgonen och har mått fintfint hela dagen. Helt okej dag faktiskt. Slutade däremot alldeles för fort, redan där vid 13 tiden så kan väl säga att vi var rätt rastlösa resten av timmarna då vi väntade på att mamma skulle ha arbetat klart. Imorgon efter praon så drar vi in till centrum och shoppa. Skall faktiskt försöka hålla i pengarna, men tomhänt hem, jaa det kommer jag nu inte iallafall.
 


Urgulliga dockor hade dom ju verkligen! Dog smått då man såg dom.


Var också ute och cruisade med rullstolen i korridorerna (Y)



Och till sist ala foreveralone på kaffe&choklad i matsalen.


Barbie would be jealous.

Yesyes, nu ska det minsan packas. 
 

Always remember that, no matter how unless you feel, you're someone's reason to smile

Har haft en riktigt awesome dag today. El&Automationen gick ju fintfint! det var riktigt roligt faktiskt, helt enligt mina förväntningar (: Sen VYI var nog inget för mig. Skulle nog helt klart kunna spendera hela dagen på YA istället för att ha blivit guidat där på VYI. Sen nu såhär på efterhand har jag bara kännt mig ledsen och nedstämd. Mycket känslor inblandade. Yes, imorgon drar jag vidare mot Tahko. Skulle nästan kunna döda för att slippa. 
 

Slapping your best friend when you get excited about something

El&Automations linjen för oss då! fuckyeah.
 
Augusti. Nyvakna sådär dagenefter villaavslutningen i Oravais. fina osv..

 

Old enough to know better. Too young to give a fuck.

Hur hade jag nu riktigt tänkt att jag skulle få inpluggat över 200 modde ord tills fredag? 
För mig kommer det ju förstås inte att gå. Hinner inte läsa något alls imorgon då jag skall packa resväskan. Dock skulle jag väl ha en minimal chans att få hälften lästa men det skulle väl nog bara gå om jag skulle ha telefonen helt avstängd och ifall jag skulle kasta ut datorn ungefär. Jag är chanslös. Skall försöka få läst åtminstone lite ord ikväll sen så får jag bara hoppas på att provet är lätt som en plätt (höhö)
 

Winners never quit. Quitters never win.

Jo hej du. 
 
Jag har haft bättre saker för mig än att blogga, sådana saker som att ha haft smått stegring, varit på utbildningsmässan och ätit en massa godis och samlat på mig en massa paska& broschyrer, skola, träning osv.
Yes, imorgon bär det av mot Staden. Kommer bli riktigt intressant! Sen i helg blir det väl nog Tahko ändå. Får se om halsen håller bara. Hatar verkilgen käslan då man vet att man är påväg att bli sjuk pånytt. Kastar in en massa vitaminer och burana och sen får man bara hoppas på det bästa att man inte insjuknar igen. 
 
 

I knew you were trouble when you walked in


Monday. You. Bastard.

Yo, bitches. I have nothing to write about today.
Yes, Utbildningsmässa imorgon kväll och på torsdag ''Upplev YA , stuff ''. Helgen kommer troligtvis spenderas i Tahko, om inte så i Jepo eller någon annanstans. Nu skall jag nog bara fortsätta kvällen med lite film. Ha det !
 


I will love you, only for tonight.

 
 

-