You keep playing with fire

Egentligen får jag bara skylla sig själv. Nu efteråt så plågar min mage mig med en otrolig mättnadskänsla efter en så stor omgång kladdkaka som Tove gjorde till oss två. Men vem kan egentligen tacka nej till nylagad varm kladdkaka dekorerad me frysta hallon? Nej inte jag iaf. Fetto.
 
 

Tillbaka i skolbänken

Sitter just nu på media lektionen med musik i öronlurarna och tar det lungt. Känns smått som att jag inte kommer att överleva denhär dagen haha. Möjligtvis halva men inte hela. Jag ska nämligen upp och ner med kryckorna i tre olika trappor idag. Åh herre. Nejmen vi får ju ledigt efter morgondagens skoldag så tummeupp för det! Dessutom så kommer Axel över och spenderar natten med mig så det känns otroligt bra. Lycka.
 
Large

Yesterday is history. Tomorrow is mystery. Today is a gift

Det blev lite changed plans igår kvälls ändå. Axel skulle till arbetet idag (lör) på morgonen så han kom inte så istället så kom Kamis och våldgästade mig. Det kändes så himla skönt och roligt att få prata och skratta med henne igen. Åh, saknar mina vänner jätte mycket ! Men på måndag så är jag back on track igen vilket känns skönt.
 
Och dethär är ju annars ingen desperat ''tyck synd om mig blogg'' nej, jag tar mina mediciner och jag känner mig så mycket bättre än vad jag kände mig för några dagar sedan. Har börjat bli lite piggare och godis och choklad får jag också i ett överflöd så de senaste dagarna har varit relativt lugna. Yesyes, ska sätta igång en film nu medans jag väntar på att älskling skall anlända så hörs vi då vi hörs.

 

Think positive

Large
Måste medge att jag har världens skönaste säng vissa dagar, och idag är det just en sådan dag. Har legat i sängen hela dagen och de enda gångerna jag har varit uppe på kryckorna så har varit typ wc visit och då jag blev tvungen att släppa ut en skrikande katt, som sen också skulle släppas in då det började regna haha. Farfar kom också över där 9 tiden men jag var så otroligt trött så orkade inte ens anstränga mig för att hålla mig vaken så jag sov nog till 12:30 tiden. Jag har ingen aning om när han for hem men nåjaa.
 
Axel kommer hit senare ikväll och stannar över helgen. Vi kommer nog bara ta det lungt och titta film och sånt. Får se då om jag orkar hålla mig vaken eller inte 

I want you to stay

Såhär dagen efter operationen så är väl de största prövningarna att ta sig från sängen till kök och wc.
Det märkte jag iaf i morse då jag svimmade. Ständigt så har jag värk i hela benet, jag blir väldigt trött av all medicin jag måste ta och mycket tårar har jag fått stå ut med domhär två dagarna. Medicinen tar jag flera gånger om dagen och någon riktig matlust har jag väl egentligen inte. Emellanåt mår jag faktiskt ganska illa. Tur att jag inte behöver vara i skolan imorgon heller. Min fina farmor for just hem men hon har annars varit hemma hos mig och hållit mig sällskap de gånger jag har varit vaken, tack ♥
 
Jag hade verkligen inte förväntat mig att alls skulle bli såhär jobbigt.
 


Dumlemuffins


Is it me or it getting hot in here

Biologiprovet i morse var ingen vacker syn. Otroligt jobbigt prov må jag säga.
Annars så gick inträdesintervjuen desto bättre! Fick hur många frågor som helst över mig och någon taktik hade jag nu egentligen inte utan jag lät svaren komma naturligt. 
Sjukförsäkringskortet som jag också har haft bort i flera månader har jag idag fått en tillfällig kopia på. Vilken lättnad. Om det inte skulle ha kommit i tid så skulle vi troligast blivit tvungna att betala 5000 euro själv för min knäoperation imorgon. Nu går det på försäkringen som sagt.
Nej nu had int ja nåmer på hjärtat häjtå
 

Söndag

Det blev plättstekning med golle idag. Han är ju bara för söt! :)
 

 

Baby you light up my world like nobody else

Passar på att blogga nu medans min tröttis sover.
Okay Igår drog jag, Axel, Conny, Vicki & Fred till Purmo på lite skräpmat. Mätta och belåtna drog vi vidare till plåtkämppä och kollade läget där. Efter det drog vi alla hem till Freds dit också Olav och Daniel kom. Satt där och chillade och så tittade vi film. Kom hem till Axels någongång i natt skulle jag tro.
 
Nåjo om idag finns det just ingenting att skriva om än att vi bara har gosat och tagit det lungt. Pysslar om varandra då båda är halvt sjuka. Glömde annars också skriva att Axel klippte sitt hår igår helt själv för första gången (egentligen var det meningen att jag någålunda skulle få klippa hans hår men det blev mer som ''Ärligt talat tror jag det blir bäst om jag får göra det själv..'' hahah tack för den du) Nejmen det blev nog riktigt fint! :) Dock har han inte riktigt velat ställa upp på någon bild
 
 
 
 
 
 

Empty words

Har kännt mig helt sjuk hela dagen idag så slutade en timme tidigare och for hem från skolan. Var även till fysioterapeuten för sista gången före operationen som jag ska på nästa vecka (24.4). Har fått vänta lite onödigt länge va? och dessutom så råkar operatinen vara på samma dag som insträdesprovet till idrottsgymnasiet så ja, jag missar väl det då. Men intervjuven som är 23.4 så hinner jag ju nog på så hoppas att den går bra iaf. 
 

 

 

Hand in hand forever

Provköket i huslig ekonomi känns på något vis som att det inte gick världens bästa idag men får hoppas att Annika är snäll och ser mellan fingrarna. Kom hem från skolan och somnade så gott som direkt efter att man lade sig raklång på sängen. Vaknade upp där 2 timmar efteråt av att Axel försökte få något liv i mig. Annars så har en elak förskylning också smygit sig på mig från gårdagens promenad med våta fötter då på grund av vägunderlaget. Dricker havtorns saft lite stup i kvarten och hoppas på att jag blir bättre. Till helgen ska jag vara återställd!
 
 
 
 

Städnarkoman

Någon som behöver städhjälp? 
F*n vad duktig jag har varit på städfronten idag! Vet ni hur smutsigt ett duschgålv egentligen är? vääääldigt smutsigt. Skurade då duschgolvet med trasa och den var minst sagt brun och gul efteråt, yäk. Har även torkat köksbänkarna och spisen med super bakterie dödande medel, tvättat speglarna och dammsugit rummena man vistas mest i. Har även hunnit vara en sväng till farmor&farfar på kaffe efter skolan (such a good grandchild I am) Yesyes har för övrigt sätt inga läxor tills imorn och är helt 4ever alone hemma så det förklarar städhumöret. Annars så är jag också den typen som håller det städat efter mig. Trivs inte där det är ohygieniskt.
 
 

I love being yours

Har haft en underbart lat helg med Axel. Chillat enormt och myst en massa. Sen i all lathet har vi faktiskt hunnit cykla 10 km och fått igång vespan som stått ute hela vintern. Vi tog och roadtrippade med den då till Storkyro och runt i rejpelt, tusan så kallt det var! Att köra vespa till skolan har jag inga planer på en tid framöver iaf.
 
Annars så fyller Axel 17 på torsdag och så råkar det sig att han har föusviko i skolan, så vi har kanske inte tillgång till att fira honom på hans dag :( Helst så skulle jag komma på torsdag och uppvakta honom men om det inte blir av så blir det på fredags kvällen då han är klar med sitt bondas.
 
 
 

Frukost med älskling


Myskväll