Ten million strong, we're breaking all the rules.

Klacken igår var bra! Om man inte tänker på de skyhöga priserna vill säga.. 
 
Imorgon ska jag iväg till Lillkyro och tjäna in lite cash. Me likey. Dock så blir det väckning redan kl 5 vilket jag inte ser fram emot! Jobb blir det nu hela Juli. Först 2 veckor i Lillkyro som jordgubbsplockare och sen blir det 2 veckor på Smarket. Någonting som kallas ledighet kommer saknas en hel del..
Men vad gör man inte för pengar? 
 
Annars så har jag och Axel sällskapat i 5 månader imorgon ♥ 
Tiden rinner verkligen iväg må jag säga.
 
 
 

I wanna thrill ya like Michael

Sitter i Axels volvo tröja och skall alldeles just hoppa iväg i duschen.
Klacken blir det ikväll så får hoppas på en riktigt awesome kväll! 
 
    
 
 

Make love. Don't fight.

Gårdagens naglar blev omfixerade ikväll tillsammans med Hanna. Fick några idéer från någrå youtube klipp för några dagar sedan och blev bara tvungen till att testa. Blev ganska nöjd med resultatet ändå, trodde det skulle gå åt skogen med tanke på att det var första gången.
 
 

Everything's gonna be super duper

Det blev en joggingtur trots allt.
Varmt hade man och svettigare än vanligt var man då man kom hem. Den gick betydligt sämre än förra.
Jag har kondisen på minusminusminus. Men jag kämpar! Om jag ska orka med idrottsgymnasiet i höst ska jag minsan röra på mig så mycket som möjligt. Dock måste jag ta i beaktelse att inte överanstränga knät. 
 
Nu väntar jag på att fröken Kamis ska svänga in på gården. 
 
                    Yeah. - Hollister jaaa - jackiesliv

Happy girls are the prettiest

Igår var det ju stekhett så det har väl sina förklarningar till ovädret idag..
Åska är helt okej under dagtid men helst skulle jag avstå med åska om nätterna.
Fick ingen sömn alls då åskvädret slog till vid 4 tiden på morgonen! Hårda regnskurar periodvis och åska som bullrade så att huset skakade, nej det ogillar jag skarpt. 
 
Igår hade jag planer på att jag skulle fara ut och jogga idag. Hur blir det med den? Det känns inte så värst lockande att fara ut i ovädret. Dock så är regn bra för kropp och själ.. Om man inte drar på sig en förskylning säg. Hm. Bara regnet skulle avta en smula ska jag passa på ändå. 
 
 

Mysigt

Ätit gott och lackat naglarna med Tove. Jag valde en vanlig beige färg medan tove gjorde fishnails.

 

excuse me miss I'm having fun

Gårdagen spenderades vid finnholm i Maxmo. Cyklade till centrum och satt på med Hanna hem till henne och sen därifrån till Maxmo. Dit kom också Johanna som jag inte sett på evigheter. Vi satt och stekte i solen dagen lång, åt muffins och snackade. Jag kom mig också i det halvkyliga vattnet. Runt en 20 tiden for jag hem till Hannas och nolifeade. Tog fula webcam bilder med hennes nya laptop. Fick skjutts till centrum av brorsan 22 tiden. Jag hade ju cykeln i centrum så blev till att cykla hem. Hemma satt jag och skickade med sötis långt in på natten. Han befinner sig i Jeppis och är upptagen hela veckan. Hatar hans föusvikor.  
 
 

I promise I'll never leave you alone in the rain

Känslan igår då man fick dra på sig träningskläderna. Ofattbart att jag efter ca 3 månaders springförbud klarade av en 4 kms joggingtur helt utan problem! :) Härligt att nu på riktigt få röra på sig.
Ikväll skall jag troligtvis iväg på nästa joggingtur, tror det blir samma sträcka. Sen så småningom kan jag öka på längden.
 
Sweat

Frukost

Supergod smoothie ♥

 

Söndag

Helgen har varit relativt bra. Både glada och sura miner men så är det ibland :)
 
Igår kväll var jag och axel en sväng till Connys och Freds och hämtade efterglömda saker efter midsommarfirandet. Sen iväg till Mysinge med de andra på crapmat. Dit kom också en massa andra peeps. Salt men gott.
Axel följde med mig hem och tog natten här. Vi tog en mysig nattspromenad i regnet före vi gick till sängs. I promise, jag har aldrig sovt så där bra som inatt! Sov som en stock och vaknade sen på morgonen intill älsklingen. Jag älskar dig! :)♥
 
Idag har vi varit på villan på släktkalas. Ätit en massa god mat, spelar mölkki, kastat pil, spelat kortspel osv. Kom hem, myste lite med A och sen for golle han hem. 
 
Imorgon skall jag till fysioterapeuten och sen under dagens lopp kanske på min första joggingtur efter ca 3 månaders uppehåll. Ohshit I'm gonna die.
 

 

YOLO

 

Midsommar

Axel tvingade mig till att blogga så att han skulle få vila sig och sen så småningom somna.
 
Nåjo, igår på dagen var vi på villan. Varmt och bra väder så fick många fina bilder.
Mot kvällen var vi hos Fred's med folket. Grillade, spelade kort och firade midsommar. Vi skulle egentligen ha tagit natten där med de andra men under kvällens lopp beslöt vi oss att fara hem och sova istället. Lika bra det. Vaknade upp idag till mysigt störtregn så då satte vi på en film och åt lite chips till det. Mysigt♥
 
Mer än så har jag inte på hjärtat. Peace out.
 
 

falling asleep and waking up next to you has genuinely turned me into a morning person

Nu sover Axel. Vi har bara tagit det lungt ikväll. Hopperligen så är det bättre väder imorgon..
Ni ska ha en jädrans bra midsommar ni andra! Det kommer iaf jag att ha ;)

En regnig torsdag som denna

Passar på att använda mammas jobbdator nu till lite bloggning.
 
Steg upp 6:00 i morse. Kom en vända till mammas arbete på en kaffe och sen körde vi iväg till Mehiläinen på läkarkontroll. Allt såg bra ut. Så pass bra att jag får börja småjogga om några dagar wohoo! Den känslan.
 
Nåjo mamma slutar 15-tiden idag så då får vi leta oss hemåt. Hinner hem en vända och sen ska jag ganska direkt på fysioterapin. Packning står sen på tur då jag återvänder hem. Ska nämligen spendera midsommaren med älskling. Åker dit redan ikväll.
 
 

Villa liv ♥