J a g. ä l s k a r. d i g



foto: Inger Nykvist

Jag lever. Ändå.

Sitter på religion nu och har allmänt tråkigt. Hela denhär veckan känns helt onödig då vi inte har några egentligt riktiga lektioner annat än film osv. Vi bara sitter här. 
På fredag så slutar vi tidigare så då tänkte jag söka mig mot Vasa i jakt efter ett par avslutningsklackar.
 
 

Twinkle, twinkle little fjortis

Efter 100 liter vaniljglass, några bitar kladdig kladdkaka och god grillmat känner jag mig så otroligt mätt så jag tror att jag dör en smula. Varför jag har ätit så mycket idag beror ju på att min fjolliga lillasyster blir fjortis idag. Grattis igen! Skall nu ut på terassen och ta vara på de sista kvälls-solstålarna
 

Måndag

Helgen spenderades I Nykarleby och Jeppo trakterna med det bästa sällskap man kan få.
Jag & A har bl.a varit på villan, tittat film, bakat och gosat. Lördagen däremot kändes jobbig för min del då jag låg i sängen och mådde otroligt illa. Men annars så har allt varit bra. Söndagen var jag, A,C,V & F hurtiga och tog ett sommardopp i det kyliga vattnet vid Korogangan. Att man skulle vara hungrig denna helg har inte ens fallit ens tankar då vi har grillat alla dagar heh.
 
Fri som en fågel nu då jag inte har några återstående prov eller läxor.
Dimission på lördag och sen sommarlov. Livet leker! 
 

We will be counting stars

Har legat ute och stekt i bikini på terassen idag. Somnade även ett tag där haha... 
Skall ännu ikväll få gjord en inlämningsuppgift tills imorgon och sen bara sova. Känner mig så himla trött och sliten efter denna vecka. Tackålov så är det fredag imorgon så då hoppar jag på 5-bussen till Nykarleby. Kommer spendera helgen med världens bästa Axel. Känner mig så obeskrivligt kär i den killen så det är inte klokt :)♥
 
johannas instagrambild 

Broar till tryggheten bränns

Idag är det träningsdag 1. Jag har från och med idag rätten till vattenlöpning och motionscykling. Kanonskoj jeppjepp. Sakta och säkert får jag sen pröva på andra mer ''avancerade'' uppgifter. Skulle bara vela ut och springa! Något marathon lopp ungefär.. Hah nejmen det dröjer nog ännu åtminstone 1 månad innan jag får börja med lättjoggning. 
Har annars läst lite till det ytterst svåra kemiprovet vi har imorgon och för tillfället fattar jag nada. Jag drar iväg till gymmet alldeles just istället. Charrååå'
 
 

Regndroppar faller som tårarna gör

Två återstående prov och en inlämningsuppgift kvar denna vecka. Slakt! Noll motivation och så blir man ju trött och yr av alla sidor man har blivit tvungen att läsa. Känns smått som att jag håller på att snubbla på målinjen haha.  Men sen då allt är överstökat på fredag så beger jag mig till Socklot och då drar jag och Axel iväg till hans villa, skojskoj! :) 
 
        
 

Keep smiling


If you dare come a little closer

Åh vad jag har fyndat! Skulle mycket gärna slänga in bilder på allt jag har handlat och så men denna gång tänkte jag vara lite hemlig ;* Jag brukar i all iver visa upp allt alldeles för tidigt och det är ju inte så roligt efteråt. Har fortfarande saker som fattas så blir tvungen att återvända någon av de kommande dagarna denna vecka. Kan dock avslöja att jag också kom hem med en super fin limegrön bikini som skall användas flitigt i sommar. 
 

Måndag

Skall kila in till Vasa efter skolan idag så får hoppas på att jag hittar det jag söker.
Åminne i lördast var helt okej men annars hände det väl inte så mycket. Sen då jag kom hem var Axel hos mig. Söndagen spenderades då med honom i solen med mycke glass och mys. Vi var också åskådare till Toves fotbollsmatch. Jag älskar dig♥
 
 

På finländsk mark igen

Borde enligt gps:n vara hemma i Rejpelt runt 5:25 tiden.
Har haft det riktigt bra i Tärnaby. Skolan och stämningen var ju hur mysig som helst och så har jag täffat många nya ansikten från både Svergie och Norge.
 
Saknar min Axel enormt mycket och skulle bara vela goosa ner mig med honom just nu. Men lagom att komma där 4 tiden på natten då han dessutom ska till arbete på morgon sidan. Jag vet fortfarande inte hur min kväll kommer att se ut. Först skall jag sova och aldrig stiga upp sen lockar Åminne lite också.
 

16.05 2013

Befinner mig i Tärnaby, Svergie :)


Mina foton har kommit!

Beställde foton i förrgår från ifolor och de dimpte ner i postlådan idag! :)
 

Onsdag


We can learn to love again

Problemet löstes lite av sig själv då klänningen nu är slutsåld. Jahas, får se sen då vad det blir på avslutningen. Tror ärligt talat att det blir någon såndär ''i sista minuten klänning'' handlad i Vasa.
 
För tillfället sitter jag annars och funderar på livets stora gåtor. Om jag ska vara seriös så tänker jag faktiskt bara på helgen. Drar ju iväg till Sweden på torsdag på ännu ett liknande inträdesförhör. Måste dock erkänna att jag sköter mig ytterst bra i sådana knepiga situationer då frågor svämmar över en. Känner mig inge nervös alls! Själv tycker jag att det går lätt att prata med människor man inte har träffat förut. Då kan man direkt ge ett gott första intryck. Det här ska gå bra hörni.