Falling in love with you was so unexpected

Igår kväll hade jag johannorna, lovisa & sandra över på en kaffekopp och vi pratade då om allt mellan himmel och jord ungefär. Mer sådana kväller!  Idag bär det av mot Åbo! känns som evigheter sen jag såg Tina. Hon fyller då år imorgon och jag kommer hem på söndag. Då har sportlovet varit och farit. Själv så tycker jag att det har varit ett riktigt bra sportlov, massa tårta och gäster hit och dit. Äh nåja nu skall jag ta och packa lite stuff, bye.
 

Jag smälter


Playing with fire

Lovely weather där ute och här inne sitter man,.. logiken i det hela?
Nejmen igår kväll kom Axel hit. Tittade film, åt smörgåstårta och gick på en 5-6 kms promenad. Fan va lajkar honom ♥ Vaknade sen i morse då han blev tvungen att dra till arbetet men somnade om nästan lika snabbt och sov alldeles för långt in på dagen. Där runt 14 tiden steg jag väl upp och åt frukost. Eller egentligen kan man väl inte kalla marängtårta till frukost.? äh.
 
Yesyes, ikväll kommer my girls hit! Skall väl baka någonting också innan de kommer.
Seriöst tredje dagen jag kommer att äta skräp, happy fat kid awyeah!

 

Hate waiting

 

New way home

Steg upp kl 10 idag och började dagen med varm kakao och karelska piråger.
 


Farmor&farfar kom efter mig och tove där runt 11:30 och vi hoppade då av vid skidcentrumet i Vörå. 
Våffel- och godisförsäljning på G då i 2½ timme.



Och nu sitter jag här. Nejmen skall ta och städa smått i rummet och sen bara vänta på att Axel skall anlända från jobbet. Yesyes, hejdå.

25.2 -13

 


Dom blev nu inte riktigt som vi hade tänkt oss men övning ger färdighet.

I hate it when people don't warn me before they take a picture of me

Har gått och blivit ett år äldre och sitter och grubblar lite inombords ifall någon av mina idiotförklarade kompisar får för sig att lägga upp någon ful bild på en på tex facebook, hahha. Nåjo, nu skall det minsan bakas! kommer bilder senare på resultaten. 
 
Allmänt morgon fula. Så nu behöver jag inga fler bilder (; tackhej.
 

Mjao!

So long så har jag haft ett riktigt bra sportlov. Fredagen gick otroligt snabbt, hoppade på oravais-bussen och medans jag väntade på nykarleby-bussen så chillade jag med Angelica,Sandra & Lollo vid ABC. Kom fram till Axel och spenderade då natten där. Vi hann även på en långpromenad igår. Sen då jag kom hem var det bara att göra sig klar och bege sig till revyn och den var nu riktigt bra som övriga år!
 
Sista dagen som 15-åring today också. Skall småstäda då släkten kommer imorgon och runt 17-tiden ikväll skall jag  bege mig på fotbollsträning. Får se hur den går.. det är ett riktigt bra tag sen sist. Möjligtvis hinner jag med en kvällslänk ikväll också?
 

Bamse♥

Carving our names in a tree, just you and me, the rain can't wash that away

 
 
→ ♥
 
 

Wake up and workout

Hallåja!
Dagen har gått relativt snabbt, gympan blev svettig med ishockey med killarna, hoho', varför tar jag frivilliggt kol på sig själv och utsätter sig för något sådant? Nejmen skidning blir det nog nästa torsdag istället för ishockey haha. Sen hade jag sista FYS-träningen med Jukka ikväll också, riktigt rolig var den. Yesyes, imorgon är det fredag och sportlov får vi ju också på köpet. Friluftsdag sportlovsveckan till ära, så 3 timmars skidåkning blev det då ja, snark. Sen då skoldagen är avklarad tar jag första bästa buss till Oravais och sen till Nykarleby, awesome! 
 

I'm radioactive baby!


Tumblr_mi67fkarat1s5w0hxo1_500_largeTumblr_mi57d4mhaw1s5snmeo1_500_largeTumblr_mi4l9tl2gd1s1qkbno1_500_large

Everything will be okay in the end. If it's not okay, then it's not the end.

Tagit farväl av sisådär 70 euro idag då jag var till staden. Kom däremot hem med ett par chock blåa jeans, två random cardigans och armband och ring. Har dammat av kameran som legat på hyllan och samlat damm och fotat stuffen. Annars en relativt dålig dag med att man blir tvungen att bryta sig ut från wc då låset lossnade och att jag fick lite oväntat 5+ i matteprovet. Nåja shit happends, life goes on, som Hanna skulle ha uttryckt det. Inga läxor tills imorgon och sitter då med en halvslarvig knut och myser i killens huppari och tänkte titta lite film. Ha det gött!
 
 
 

You make me feel so lalalala.

Monday, you're such a bitch lixom.
Media tråkigheter och är inte bara lite trött idag heller. Gårdagens tävling hamnade jag på prispallen, blev en tredje plasering för mig. Hade tänkt ta natten i Nykarleby igår också men mådde inte så bra så stannade hemma då iaf. Lärarna borde säkert tro att man kanske drogar sig då jag varenda dag förra veckan frågade efter medicin i kansliet och idag hamnar jag väl också att göra det. Men tandvärken är nu borta iaf
 
 

''It's so hot here..'' Oh sorry, should I leave?

Helluu. Ingen kan väl egentligen klaga på att jag har varit oaktiv på bloggen då ändå alla andra bloggare har bloggpauser nowadays. Nejmen har haft Axel hos mig tors-fre och idag så har dagen spenderats i Seinäjoki på tävlingar, blev en fjärde plasering totalt. 

(Happy fat kid ♥)
 


 

Cold hands, warm heart.

Glad vändag och alla ♥-ans dag på er alla. Idag kändes det seriöst som att skoldagen kröp sig framåt i snigelfart, sen ytterligare tandvärken som plågade mig och hade annars en smått dålig dag. Hann via s-market sen och handla lite gott till killen min som kommer över alldeles just. Matteprov imorgon också.. enligt mig så är det de svåraste kapitlen hittills, ohgad, I'm gonna die tomorrow. 

pretty fake smile to the webcam, men iaf, hugs and kisses!
(faktiskt tillåtet att skriva så nu på allahjärtansdag heh?)