Everything is prettier at night

Älskar kvällspromenader! Denna gång blev det en 50 minuters rask promenad med mami och doggen. Kom just ur duschen och skall nu fortsätta mitt småpackande, alltid bra att packa lite åt gången på förhand än att få värsta chocken/krisen sen då man inte vet var man skall börja. exakt. Yes, here I come.
 

Tisdag

Gud vad ska jag skriva om? ett patetiskt inlägg om min skoldag? att dethär regniga vädret suger? att jag inte orkar med skolan? nej jag vet inte. Kan ju börja med och skriva att jag är enormt trött på headern iaf hahah :D borde göra en ny så fort som möjligt helst. Sen så kan jag ju också skriva det att jag drar iväg till Ruka i helg och kommer att vara där tills tisdag. Ska försöka vara lite duktig då och börja packandet redan ikväll :) Före packandet så ska jag ändå hinna med en rask promenad och lite läxläsning, och klockan är redan 20 snart... Gissar att header fixandet blir lite framflyttat det då iaf
 

Silence speaks when worlds can't.

 

Jag hatar långa bilresor

3 långa timmar kvar nudå. kärlek♥
 
 

On the road again.

Jag var ju som sagt inte i skolan idag då jag drog ganska sådär spontalt till Åbo igår ;) Natten tog jag hos syrran och idag så har jag spenderat mesta delen av dagen i Helsingfors och i bilen. Nåjo, har nu bl.a fått mina slalomskor fixade tills helgen och på hemvägen stannade vi vid Tammerfors så blev det lite slalom småshoppande till. Yes, kommer antagligen riktigt sent hem ikväll och skoldag tomorrow så ni får önska mig lycka till tills engelska provet vi har imorgon, ehe. 
 

Bara för att alla andra..

Förlåt nu men dethär blev nog världens längsta blogginlägg in the world lixom. Men hittade ju allt för många bilder som passade in på mig så, hihih. nåja enjoy ifall du orkar och har tid (kan ju som ta en stund?)

Men that's who I am
 

All of the stupid mistakes you have made in the past, lead you into the person that you're today.

Tänkte faktiskt blogga lite mera igår kväll men min dumma lilla dator hade fått någon slags hjärnblödning så slapp inte in på internätet och kunde därför inget annat göra än att sätta igång några virusskyddsprogram :s Men idag så funkar datorn rätt hysat:) Annars om gårdagens praodag så var den rätt långtråkig. På modersmålen satt jag ju på datorn och dog lite, på fysiken x 3 fick jag skriva deras fysikprov, ganska stolt då jag fick 8 poäng av 35, underkänd men ändå.. ;) lite experimenterade och så blev det lite faktafilm tittande. Lunchen var väl kanske den godaste på hela veckan. Tillsist så hade vi engelska x 2 , fick några engelska vitsar o. sånt, helt chill. Jahapp och det var den prao-veckan det. 
 

DAGENS + & -

DAGENS:
+ Det är fredag idag.
+ Imorgon får jag sova länge♥
+ Jag har otrolig julfeelis
- Jag har rejält tråkigt (sitter i datasalen ännu)
- Jag känner mig trött och sliten idag.
- Jag är otroligt hungrig
 
 

Today you're a lot stronger than you were yesterday.

halåå. Nu sitter jag i datasalen igen och har allmänt tråkigt. Rätt irriterande då de andra har sånahär projekt emellanåt och att jag då inte får hjälpa till med något haha. Nåjo, idag är det ju sista prao-dagen och hela dagen så kommer det att vara vanliga, helt vanliga ämnen som modersmål,fysik och matte. Usch inte så att jag är överlycklig och studsar åpå som en studsboll av iver, nej verkligen inte. Nejmen får jag alltför tråkigt så kan jag ju ändå gå in till stan och shoppa lite, för har ju faktiskt inte köpt ett enda klädesplagg nu denna vecka, otroligt men sant. Har ju tyvärr den tendensen att då jag shoppar så har jag ingen pengakontroll och köper lixom allt det jag vill ha och sedan blir det som ''nä,men ojj, nu tog ju pengarna slut!''. no good, no good at all.
 
581487_379604925456791_844669009_n_large

Silly girl. He doesn't care.

Alltid trevligt att få klagobrev på posten från kommunen att jag saknades på ryska kursen och att jag borde betala straffräkning på 5 euro om jag inte betalar för kursen. Hahaha wtf. Vilken jevla ryska kurs? nåja pappa ska ta och ringa imorgon åt dom på kommunen och säga att jag varken har anmält mig till någon kurs och att vi inte tänker betala för den heller. Yes, nu ska jag börja söka mig till sängs. 

 
 
 

Hej mitt vinterland.


Let it snow

Började prao-dagen 10:45 med lunch, sen så har jag haft stilkonsultation hela dagen med treorna, helt ok! vi fick en uppgift att göra jul aktiga frisyrer så har arbetat då med två dockor som tog rätt länge men som blev rätt bra :) har också fått mitt eget hår tvättat och lockat då jag ställde upp med mitt hår till en julfrisyr åt en trea, haha. Men det passade ju riktigt bra med en julfrisyr just idag då säsongens första snö började falla ;) yes, imorgon sista prao-dagen med väckning kl 5:45 som föregående dagar. 
 
 

Good feeling

humöret är riktigt på topp! skippade buss skiten och kom hem med syrran istället :) tog också och avrundade dagen rätt snabbt, redan vid 15:15 och ja, de andra lektionstimmarna blev bättre :) Vi lyssnade på då läraren predikade om ögonbryn- och ögonfrans färgning och sedan fick vi färga på varandra. Me likeyy, då jag har snäppet mörkare ögonbryn och lite längre och svartare ögonfransar, awesome! :) 
Känner bara hur det kurrar i magen på mig nu också. Ska verkligen ta fram mina begåvade kocktalanger och fixa en stor och maffig måltid! hahah nejmen jag kan väl ta och rosta något bröd eller så.. ;)
 
 

When I woke up today, I had no plans to be awesome but shit happends.

Sitter i datasalen nu och har lite tråkigt då alla andra lagar något projekt, aika chill. Hoppas att det blir lite intressantare lektioner nudå de följande timmarna ;) yes, hela dagen spenderas med ettorna och kommer idag då bara vara här till kl 14:50, vill ju hinna hem med den tidigare bussen så.. :D
annars också så började jag dagen med att gå vilse och komma försent, dukti jae♥
 

Two words. One finger.

Praodag 2 avklarad :) riktigt rolig den också som igår så jag stormtrivs!. Kom med buss denna gång så började kl 8:30. Gjorde svinryggar med ettorna (bild 2) lite flätor och sån stuff. Maten sen var väl nu sådär. Sen så fick jag göra en massamassa grejjer med treorna :) färgade ögonbrynen och plattade håret på en av dem, fick sen tvätta håret på två av 3orna och fick själv också håret tvättat av en av dem,mjihi. Betraktade också då de blandade färg och färgade utväxten på folk och lockade sen håret på en docka på flera olika vis med olika locktånger och plattånger.  Slutade dagen kl 16:00. 
 

haha, bara liiiite halvfult..