Ojsan, jag har blivit brunett

Och så har jag tränat som fan. (Kan man börja en mening med ett 'och' förästen?) Nåväl, cykelspinning och cirkelträning blev det direkt efter frissatiden. Awesome känsla i kroppen. 
  • Imorgon (tis): blir det vattenlöpning på morgonen och cirkelträning efter skolan,
  • Onsdag gymning (+simning?) efter skolan.
  • Torsdag: 1 timmes joggingtur på morgonen och möjligtvis rörlighetsträning efter skolan
  • Fredag så chillar vi. 
 
 

Söndag

Kameran glömdes tyvärr hemma över helgen så därför kommer inga bilder därifrån att publiceras. Synd, Åbo har verkligen mycket att visa. Beklagar.
 
Vi kom till Åbo sent på torsdags kvällen och tog natten då hos syster Tina och Simon i deras fina lägenhet. På fredagen blev det bilfärd mot Helsingfors för att inhandla massor av ny slalom utrustning och pressa om mina och Toves slalomskor enligt egna fötter. Nya regler gäller nu då jag börjar tävla i FIS-klassen (slalom) så därför behövdes ny utrustning , nya hjälmar ect. Då vi senare kommit hem till lägenheten igen for vi på mat till rax. Resten av kvällen bestod av familjemys och idol tittande. Lördagen bestod av shopping i Åbo stad och hemfärd. Jag kom iaf hem med att par tjusiga skor att börja traska i. Kärlek.
 
Idag kom också min bättre hälft över för att hålla mig sällskap. Tyvärr fick han underhålla sig själv två timmar medans jag senare på kvällen for iväg på en föreläsning och träning som drogs av Martin Rooney. Väl hemma igen har vi bara Tagit det lugnt. För tillfället ligger han och snarkar. Sötis.
 
 

Gonatt världen. Nu behöver jag lite sömn.

Längre blogginlägg än såhär får ni inte. Imorgon bitti ska jag iväg ut på en 7-8 kilometers joggingtur i kylan på lektionstid. Lyx vi idrottare har. Frysa rumpan av sig, det gillar vi ju. Godnatt alla ni. 
 
 

Like thunder gonna shake the ground

Lördagen var riktigt mysig. Umgick med mina vänner över en god maxmo-kladdkaka med vispad grädde, chips, snackis om allt mellan himmel och jord och kortspel. Till natten kom Axel efter mig och jag tog då natten där. Söndagen lär vi ha varit världens lataste par någonsin. Låg i sängen respektive hela dagen och de enda gångerna vi var uppe var pga lunch och middag. Jag tog 21:10 bussen hemåt från Nykarleby och blev upphämtad av pappa i Oravais. Höstmörkt och regnigt. Då jag kom hem drack jag varm kakao med grädde och åt en tårtbit innan jag sen tog natten. Jag var så himla trött (konstigt nog) så jag somnade på pricken. 
 
Idag steg jag upp tidigt och begav mig iväg på min morgonträning. Gymmade. Begav mig sen till skolan och levde ett tråkigt liv. Skolfotot togs och tamefan detta år måste bilden bli bra! Efter tre misslyckade skolfoton nu i rad känns det som att detta kommer att överraska mig positivt. Hoppas kan man ju alltid. Efter skolan var jag på cirkelträning och efteråt cyklade jag hemåt i kylan (Ni måste ha märkt kylan utomhus. Iskallt ju. Brr.) Väl hemma har jag suttit och degat i myskläder, ätit nötter (cheese&chili nötter, smaskens!) och tagit det lungt. Nästan inga läxor ju. Härligt. 
 
 oldie

I never meant to start a war.

Botnialoppet är avklarat för i år. Lite oväntat var det att jag faktiskt sprang hela loppet, tillochmed upp för alla jävliga backar och branter och längs alla slingriga stigar, det trodde jag verkligen inte om mig själv med mitt knä. 1 timme och 6 minuter blev tiden för mig. Helt nöjd. Vek på hemvägen in via Smarket och inhandlade lite godsaker till kvällen. Den kommer spenderas i Oravais med mina fina tjejjvänner♥ 
 
 

Maybe I'm just too complicated for anyone to love

 
 

Kiss me like it's do or die

FREDAG!
Period 1 avklarad. Power. 
 
Sista löptestet i min världshistoria sprangs idag. Sänkte tiden med en minut men skyller på knät. Nånej.
Ikväll kommer moster och hennes kar över på kalaskaffe och imorgon blir det Botnialöpet. Inte för att jag kommer att springa de 9 kilometerna i skogen då jag har min knäskada kvar. Det blir nog att promenera och lättjogga på tidlöst. Jag är väl mest med på det hela för att jag har blivit medtvingad på den som övriga tidigare år. Blivit lite av en familjetradition kan man väl säga. Söndagen har jag tillsvidare inga planer för men hoppas såklart på en stund med Axel. Denna helg tros nämligen spenderas helt utan älskling och detsamma med helgen efter. Sadface. Kommer kännas så konstigt då senaste helgen vi varit ifrån varanda var då snön låg på marken och jag var på slalom. Varför vi inte kommer ses nästa helg är för att den kommer spenderas i vackra Åbo! Stormtrivs på mina besök där hos min syster :) Skoj!
 
 

Know i've done wrong, left your heart torn, is that what devils do?

Prov veckorna är snart förbi. Inkommande matteprov på torsdag är troligen sista, skönt! Då kan vi alla pusta ut. Lite om träning så var gårkvällens spinning träning riktigt bra, svettig och tung som den ska vara. Morgonens gympass och simpass före skolan idag satt inte fel det heller. Efter skolan blev det cirkelträning. Har många gympass framför mig denna vecka och även ett löptest på fredag. Power. 
 
Ikväll skall
  • Naglar lackas och fixas
  • Kanske lite småbakning ( cookie dough cake balls ? )
  • Förbereda mig lite på en inlämningsuppgift som skall in om några dagar.
  • Ta det lugnt. 

If you really wanna know

Godag gott folk! Myser hemma hos Axel nu med datorn i famnen och väntar på att han skall komma hem från skolan. Hans skola hade öppet hus idag som jag tänkte fara på men så ändrade jag mig då det var 5 minuter kvar till avfärd och stannade hemma istället. Vilken 'plan cracher' jag är. Inget ovanligt alls. Senare ikväll far vi båda till Vörå och så stannar Axel hos mig tills måndag.
Gårkvällen blev en matvända till Härmä någonstans med schacket. Sen tittade vi alla på en urusel film som ingen orkade titta på till slutet. Kom hem någongång under nattens lopp.
 
 

But if I'm far from home?

Svergie tiden närmar sig med stormsteg!
2 Månader (-7 dagar) kvar.
Blandade känslor. 
 
 

You make me

 
 

There's an endless road to be discovered

Hejsan på er. Äntligen lite uppdatering säg?
Jag har rätt mycket att berätta här på bloggen om helger som passerat och om allt som hänt på sistone. Det pirrar i fingrarna av iver. Men så blir inte läget. Jag har inte tid. Studielivet gör mig till en isolerad individ. Eller har man ett liv ens? Läxor och åter läxor. Igår skrev jag mitt första prov och tyvärr är jag den typen som börjar läsa en dag på förhand så då går hela kvällen åt provläsning. Detta gäller även denna gång då nästa prov som är på tur är imorgon. Kill me. Borde sitta med näsan i boken redan nu. Stress.
 
Mamma fyller annars år idag så massor av grattiskramar till dig mamsen! ♥ Love you
 
 

Mobilblogg

Sitter och väntar på att min överrasknings paj skall bli färdig. Axel kommer alldeles just hem från jobbet och skall få provsmaka sin överraskning. Flickväns poäng! 
 
Nåväl, senare ikväll far jag över till Oravais på tjejjkväll hos Sandra. Jag har förväntningar om en kväll med mycket ordbyte och pratande i mun på varandra. 

Pluggar, tränar, äter, sover.

Har inte haft inspiration för bloggning på sistone. Jag går i skolan, jag lever och mår.
Måndagens träning blev spinning och core. Riktigt rolig träning och minst lika svettig och jobbig som förra måndagens! Igår blev det rehabiliterings simning och imorgon blir det en timmes joggingtur före skolan och stretch och rörlighets träning efter skolan. Idag har jag kört mest balansövningar och sånt på egen hand. 
 
Kamis kom hit efter skolan. Vi snackade om allt vi inte hunnit ta igenom, bakade äppelpaj och snackade lite till. Ser ju henne knappt i skolan vilket jag ogillar skarpt :(