Jag ska resa mig ur askan

Vi fick inte sex poäng från Torneå och Rovaniemi som vi hade hoppats på men det har varit en rolig helg ändå. Matchen mot ToIK blev 1-1, efter matchen drog vi över till Haparanda på mat och fick också tid att springa i affärer. Vi tog natten på ett av rovaniemis hotell, Sokos. På kvällen kändes det bra att promenera runt i staden och titta runt sig och njuta av värmen. Tillbaka på hotellrummet somnade jag och sov som en stock i en undebar hotellsäng. 


Följande morgon drog vi alla på en joggingrunda. Hotellfrukost satt fint efteråt. Tog en tupplur och hastigt hade en timme gått och vi checkade ut. Matchen mot RoPS hölls i gassande sol. Hela laget slet som djur och gjorde bra ifrån sig. Jag känner mig riktigt nöjd med min egen insats i andra halvleken. Tyvärr så blev det en förlust på 3-2. 

Idag var det väckning 4:30. Jag åt en hastig frukost, tankade vespan och körde iväg till Lillkyro för att slita några timmar i jordgubbslandet. Jobbade kl 6-10:45 , körde hem och tog en två timmars tupplur. Jag har sen bara tagit det lugnt. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback