I'm in love with you if you love me too

Fredagen spenderades i Malax på förlovnings 'kaffe'. Vi bjöds på super god mat, kaffe och tårta. 
 
 
Lördagen blev städ-dag på mammas order och sen kom min Axel över. En 19:30 tiden begav vi oss till Kamis som stod för födelsedags kaffe och tårta. Det blev en hel del tjejjsnack som min stackars älskling fick stå ut med hihi. Väl hemma efter midnatt tog jag och Axel en nattpromenad hand i hand i mörkret. Mysigt!
 
 
Söndagen sovdes helt bort kan jag säga. Soffpotatisar. Skyller på att sådana dagar hör sommaren till.
På dagen blev det dock alldeles för varmt för att vistas inomhus så då blev studsmattan en bra chillplats. Då Axel sedan åkt hem blev jag medtvingad på en 8 kms joggingtur med pappa. Åh herrejävlar den var tung. Dog på kuppen. Nånej men med darrande ben kom jag mig hem. Förbättrat min tid iaf med 4 minuter. Gjorde 50 situps, 20 armhävningar och lite planka då jag ändå var igång. Duschade länge. Sov sen som en stock.
 
 
Idag; måndag, steg jag upp 7:30 och började morgonen med att ta en 4kms morgonpromenad i solen med doggen. Mina ben kändes som bly i början från den tidigare joggingturen men sen började det gå bättre och de blev normala igen. Gjorde frukost, plockade ur och i en diskmaskin, gick ut och plockade svarta och röda vinbär och gjorde en paj av dem. Nu sitter jag här med paj i magen. Ska alldeles just ut och plocka lite falläpplen tror jag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback